Условия за ползване

Влизайки в сайта, Вие се съгласявате с:


 • Оторизирате PPV.BG да събира техническа информация като IP, Държава, Град, Браузър и др. свързани с посещението Ви в сайта на PPV.BG. Вие също така се съгласявате да обработваме и съхраняваме данните, които сте предоставили по време на регистрацията си, спазвайки Декларацията за сигурност.
 • Посещаването на сайтове със съдържание за възрастни е забранено за лица под 18г. (а в някои държави 21г.). Вие декларирате, че сте пълнолетен/а!
 • Потвърждавате, че сте запознат/а че сайтът е със сексуална насоченост и по никакъв начин, не считате това за неморално и неприемливо. Разглеждането на този сайт, по никакъв начин не представлява нарушение на законите на вашият град, област или държава.
 • Този сайт представя еротично забавление за пълнолетни и не подкрепя неморални, неетични и др. интереси на трети лица.
 • Вие поемате отговорност за всякакви последствия за Вас или околните Ви, ако има последствия от разглеждането, четенето, свалянето на информация или снимки от сайта. PPV.BG не носи отговорност за неверни, непълни или фалшиви профили. При констатиране на нарушение, че някой използва вашата самоличност, свържете се с поддръжката на сайта и обяснете случая.
 • Предлагането или Приемането на ескорт услуги, проституция, издаване на лична информация (включително email, skype, тел., и др. начини за свързване), Адрес, Уговорки за срещи с моделите са категорично забранени! PPV.BG не носи отговорност за последствия произлезли от разгласяването на лична информация от модели или потребители и за последвали събития.
 • PPV.BG осигурява среда за общуване между клиент-модел и не е арбитър на спорове между страните. Ваша отговорност е да проверявате цената която ще заплатите за услугата и се съгласявате, че никой модел не е "длъжен" да прави това което ви се прииска. Всичко е въпрос на добра воля.
 • Употребата на груби или заплашителни думи спрямо Сайта, Моделите, Поддръжката на сайта е забранена. Съдържанието на съобщенията както в онлайн чат, така и в личните съобщения, не трябва да бъде заплашително, да подтиква към педофилия, жестокост, содономия, скат и др. подобни. Също така използването на потребителски имена, които не съответстват на добрия тон, оронват авторитета на сайта или модел не се позволява.
 • Заплащането и кодовете за изпращане са само в страница "Депозит". В никой друг сайт или чрез email, няма да Ви приканим да депозирате. Единственото място за депозит е сайт PPV.BG (страница Депозит).
 • Приемам, че мога да използвам 3D камера и очила, като сайта PPV.BG не е отговорен за наранявания или други неприятни последици от използването им.
 • При установяване на измамна транзакция, PPV.BG си запазва правото и ще предостави цялата налична информация, за потребителя, за разследване на случая. Това включва - без да изключва и други - история на посещенията, IP, email, други транзакции, GSM номера използвани за депозит и всичко, което е налично и се изиска.
 • PPV.BG съдейства на всички разследващи органи за разследване на измамни транзакции, педофилия, проституция и всичко, което попада под ударите на закона на Кралство Великобритания.

  Ако не сте съгласни с горните условия за ползване, моля напуснете веднага!


  PPV.BG желае да ограничи потребителите си от гледане на еротични материали, ако те не желаят. Поради тази причина, моля прочетете условията по-горе!

  Тази страница представява договор между Вас и PPV.BG. Приемайки условието за ползване, Вие се задължавате да на държите отговорен PPV.BG за каквито и да било последствия от посещението Ви!

  Искаме да Ви уведомим, че не приемаме каквито и да е оплаквания, за неразбираемост на по-горните или последващи условия за ползване на сайта. PPV.BG не дава гаранция за информацията публикувана на сайта, нито за истинноста и. Сайта е за забавление - пожелаваме Ви приятно прекарване.